Eynder Pieck Festeyn 2022

17 & 18 december @ 15.00 – 20.00In het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 december 2022 vindt er een tweede editie plaats van het Eynder Pieck Festeyn. Anton Pieck krijgt met zijn oud-Hollandse taferelen weer een prominente rol tijdens dit winterse kerstevenement.

Tijdens het Eynder Pieck Festeyn wordt het Openluchtmuseum Eynderhoof omgetoverd tot een kerstdorp met kerstkramen, vele oude ambachten, muzikanten, koren, straatartiesten en figuranten die het publiek vermaken. Activiteiten vinden zowel binnen als (overdekt) buiten plaats.


Nieuw dit jaar

Nieuw dit jaar zijn o.a. de paardjesmolen, de vuurshow en het marionetten-poppentheater en er is hard gewerkt om de tweede editie nog mooier en sfeervoller te maken dan de eerste editie. Alle ambachten van Eynderhoof zijn in bedrijf en uiteraard in kerstsfeer. Honger en dorst gekregen? Dan is er genoeg te kiezen zoals oliebollen, pannenkoeken, soep, vlees van de grill, warme dranken en nog veel meer lekkers!


Praktische informatie

Eynderhoof is op 17 en 18 december geopend van 15.00 tot 20.00 uur. Horeca is open tot 22.00 uur. De entreeprijs is € 8,00 voor volwassenen, € 4,00 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en kinderen tot en met 3 jaar en museumjaarkaarthouders mogen gratis naar binnen. Voor gezinnen (2 volwassenen met 2 kinderen) is er een gezinskaart voor € 20,00. Houd deze pagina of de Facebookpagina Eynder Pieck Festeyn in de gaten voor details over de precieze invulling en de op dat moment geldende RIVM-regels.


Het Eynder Pieck Festeyn
Zorg dat je er bij bent!